VISITOR

Wednesday, December 22, 2010

WHAT THE HELL MAN!

secara jujurnya aku amat la marah dan tersangat la marah ketika menulis untuk entry kali ni!


KENAPA?



oke, nak dijadikan cerita aku sangat la dan terlalu la excited untuk cuti krismas ni


KENAPA?



1. perasaan untuk jumpe family termasuk king amat la berkobar-kobar, sehinggakan makan tak kenyang dan mandi tak basah
*serabai*
2. aku punye bestfriend ever, NUR FAHIMA BTE ABDUL RAHMAN turut pulang untuk meraikan cuti ini jadi perasaan semakin melonjak hingga dua tiga hari ni kat kepala otak nampak wayang kat CS jeee


jadi adakah disebabkan itu aku marah?


KENAPA?


tidak. bukan sebab tu nak marah tapi geram sangat


KENAPA?


mari lihat 
+__+

tadi kat kelas time nak pegi kelas poli bridget tibe-tibe satu suara lalat, sesungut, dan  langau atau apa-apa sahaja serangga la kan mengeluarkan dialog berbunyi begini :

'eh, tadi cikgu communicative english call aku cakap hari jumaat dari pukul 2 hingga 4 petang nak buat kelas ganti'



wait..... .....wait..... ....wait..... ....wait...... .....




tadi aku cakap ape?

ya! 

aku nak balik cuti krismas! 25 Disember jatuh pada hari sabtu, korang bole terfikir tak kalau la kelas abis pukul 4, perjalanan dari melaka ke johor bahru ambil masa sekurangnya 2 jam lebih, itu tak termasuk nak tunggu scubedubedu dan perjalanan bas hantar kitorang pergi melaka sentral! serupa aku balik hari sabtu je! bukan nak berniat kurang ajar tapi sekurangnya Puan kelas kami perlu la kot timbang rasa sikit! dan yang peliknya sepanjang hari ni kitorang free cume pagi ada kelas sampai pukul 10 kenapa dia tak sibuk-sibuk nak ganti !

sumpah! aku geram sangat!

aku  rela dia buat kelas malam semat-mata aku tak nak dia kacau hari jumaat tu tapi..........

sumpah seranah yang dapat!


sekarang ni tiap kali aku fikir tentang nak balik jumaat ni hati ni makin la keluh-kesah
semakin hari kegelisahan semakin menggunung!
*geli*


No comments:

Post a Comment